2 aracın çarpıştığı kazada 6 yaralı




Tarih: 10 Temmuz 2023 Pazartesi 11:54


Kütahya’nın Gediz ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Kaza Gediz-Uşak Karayolu Yenikent Beldesi çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Uşak istikametinden Gediz istikametine gelmekte olan Adem Gümüş (20) yönetimindeki otomobil ile Yenikent Beldesi kavşağından ana yola çıkmak isteyen Yaşar Aslan yönetimindeki 64 NL 034 plakalı araçla çarpıştı. 
Çarpışma sonrası savrulan 64 NL 034 plakalı araç bariyerleri çarparak alev aldı. kazada alev alan araçta yolcu olarak bulunan H.A. (75), R.A. (81), C.Ö. (49), Y.Ö. (54) ile araç sürücüleri Adem Gümüş ve Yaşar Aslan yaralandı. 
İhbar üzerine kaza mahalline trafik, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalesinin kaza mahallinde yapılmasının ardında ambulansla Gediz Devlet Hastanesine götürüldü. 
Yaralıların tedavilerinin devam ettiği, hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenilirken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

İHA


Etiket: kütahya, gediz, kaza, otomobil


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA