Şehit anne ve babaları ile gazi polisler Konya’yı gezdi




Tarih: 10 Temmuz 2023 Pazartesi 15:43


Mersin Akdeniz Belediyesi’nin yürüttüğü proje kapsamında şehit aileleri ve gazi polisler Konya’yı gezme fırsatı yakaladı.

Haber - Sercan Özdemir

Mersin Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün, farklı kentlere düzenlediği tarih, kültür ve doğa gezileri projesi devam ediyor.  Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Mersin İl Başkanlığı yetkililerinin katkısıyla; Şehit aileleri ile gazi polisler Konya’yı gezdiler. Gezi sırasında bol bol hatıra fotoğrafı çekilen Şehit anne ve babalar ile Gaziler, sevdiklerine de hediyeler aldı.  Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’a ve gezide katkısı olan tüm kurumlara gezi için teşekkürlerini ileten, Şehit anneleri ve babaları ile Gazi polisler geziden memnun kaldıklarını belirtti.


Etiket: mersin, akdeniz, konya, gezi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA