Göçük altında kalan işçiden umut kesiliyor




Tarih: 11 Temmuz 2023 Salı 12:17


Giresun’un Yağlıdere ilçesine bağlı Üçtepe beldesindeki bir su fabrikasının depo bölümünde dün akşam şiddetli yağış sonrası meydana gelen göçükte enkaz altında kalan 46 yaşındaki işçi Şinasi Özdemir’i arama ve kurtarma çalışmaları 15 saattir devam ediyor.

  İlçenin Üçtepe beldesinde dün akşam saatlerinde şiddetli yağış sonrası bir su dolum fabrikasının depo bölümünde meydana gelen çökme sonucu 3 işçi toprak altında kaldı. Olay yerine giden AFAD, AKUT, Giresun Belediye İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile jandarmanın müdahalesi sonucu toprak altında Ali C. ile Şenol K. kurtarılırken, Şinasi Özdemir’in ise kurtarılması için yaklaşık 15 saattir çalışmaların devam ediyor. İşçi Şinasi Özdemir’le kurulan sesli iletişimin kesildiği öğrenilirken, ekipler Özdemir’e ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor. 
IHA                                      


Etiket: giresun, göçük, işçi, fabrika, yağlıdere


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA