Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezuniyet sevinci yaşadı




Tarih: 11 Temmuz 2023 Salı 19:09


Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Mezuniyet sevinci yaşadı. Mersin Üniversitesi Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Ayşe Yüce, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kaya, öğretim elemanları, mezunlar ve yakınları katıldı.

Haber – Şirin Alp

Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar; “Sevgili mezunlarımız; fakültemizde aldığınız eğitim boyunca öğretim elemanlarımız sizlere sadece bilgi ve deneyimlerini aktarmadılar; aynı zamanda ruhunuzdaki sanatçı kişiliği de bulmanıza rehberlik ettiler. Artık sizler; aldığınız estetik birikimle, toplumu ve dünyayı aydınlatacak eserlerinizi ortaya çıkaracak donanıma sahipsiniz. Çağını yakalayan ve hatta aşan birer sanatçı adayı olarak yeni hayatlarınızda birçok başarı elde edeceğinize olan inancım tamdır.” Konuşmaklarına devam eden Yaşar, “Kıymetli velilerimiz, dünyaya geldikleri andan itibaren büyük emeklerle yetiştirdiğiniz evlatlarınızı, yaşam mücadelesine uğurlamanın zamanı geldi. Bu zamana kadar evlatlarınız için her türlü fedakarlığı karşılıksız bir şekilde yaptınız. Bugün de evlatlarınız bu emeklerinizin karşılığı olarak hak ettikleri diplomalarıyla hedeflerine doğru ilerleyecekler. Onlarla ne kadar gurur duysanız azdır. Öğrencilerimizi, aileleri olarak her zaman desteklediğiniz ve yanlarında olduğunuz için sizlere de herkesin huzurunda şahsım ve Üniversitem adına teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu. Son olarak öğretim elemanlarına da teşekkürlerini ileten Rektör Prof. Dr. Yaşar, mezunlara yeni hayatlarında başarı dileklerini ileterek sözlerini tamamladı.

 


Etiket: mersin, üniversite, mezuniyet


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA