Meral Seçer’den ‘Lavanmer Lavanta Bahçesi’ ziyareti




Tarih: 15 Temmuz 2023 Cumartesi 16:54


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, gizli kalmış kadın iş gücünün ortaya çıkarılmasına yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor.

Haber -  Seher Çoban

Mersinden Kadın Kooperatifi Başkanı Meral Seçer’in yakından takip ettiği ve desteklediği çalışmalar kapsamında faaliyet yürüten, “Lavanmer Lavanta Bahçesi” kuruluşundan bu yana hem kadınların aile ekonomisine hem de Mersin’in tanıtımına katkı sağlıyor.

“Tüm Mersinlilerin burayı ziyaret etmesini isterim”

Mersin’de bulunan Lavanmer Lavanta Bahçesi’nin işletmecisi Duygu Yılmaz’ı ziyaret eden Meral Seçer; “Lavanmer burada 4 yılda mucizeler yaratmış. Mersin’de böyle güzel işler yapan kadınların sayısının çoğaldığını görmek çok mutluluk verici. Lavanta Bahçesi’ni kurduktan sonra Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin stantlarında yer almaları, hem kendilerini tanıtmalarına, hem yerli hem de kentimizde yaşayan yabancı nüfusun da buraya gelmesini sağlamış. Tüm Mersinlerin burayı ziyaret etmesini isterim” şeklinde konuştu.

“Bir kadın istedikten sonra başaramayacağı şey yok”

Kooperatifin kadınlarla iş birliğinde olduğunu belirten Seçer; “Bir kadın istedikten sonra başaramayacağı şeyin olmadığını düşünüyorum. Çünkü kadınlar üretken, ellerindeki imkanlarıyla en iyi şeyleri yapabilecek güce sahipler. Kooperatif olarak da kadınlarla iş birliği vyapıyoruz. Örneğin burada işletmecimiz ürettiği lavantadan yağlar ve kozmetik ürünler elde ediyor. Bunların tanıtımında ve pazarlanması konusunda da Kooperatif olarak elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 


Etiket: mersin, meralseçer, lavantabahçesi, duyguyılmaz


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA