Silifke Belediyespor’da kadro hareketliliği sürüyor




Tarih: 16 Temmuz 2023 Pazar 16:32


TFF 3.Lig’de mücadele edecek olan Silifke Belediyespor, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. İddialı bir kadro ile sezona başlamak isteyen Silifke ekibi bu kapsamda önümüzdeki sezon için Cenk Özbey, Anıl Kara ve Orkun Tırpancı ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

Haber- Emrah Birgül

Bu sezon TFF 3.Lig 2.Grup’ta mücadele edecek olan Silifke Belediyespor’da transfer hareketliği sürüyor. Bu kapsamda takımda eksik olan bölgeleri güçlendirmeye devam eden kırmızı-mavili ekip yeni sezona mücadele dozu yüksek bir kadro ile gitmek istiyor.

3 yeni transfer

Transfer hareketliliğini devam ettiği Silifke Belediyespor’da son olarak 3 yeni oyuncuyla anlaşamaya varıldığı duyuruldu.

Tecrübeli stoper Cenk Özbey Silifke’de

Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından duyurularda ilk olarak defans bölgesini için daha önce Boluspor, Gümüşhanespor, Denizli Belediyespor,Derincespor,Fethiyespor ve Karşıyaka gibi takımlarda forma giyen tecrübeli stoper Cenk Özbey ile anlaşmaya varıldığı açıklandı. Geçen sezon Karşıyaka ile TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Özbey 20 karşılaşmada forma şansı buldu.

Anıl Kara

Silifke ekibi ayrıca kanat oyuncusu Anıl Kara’yı da kadrosuna kattığını duyurdu. Daha önce Sancaktepe FK, 1877 Alemdağ, Diyarbekirspor ve son olarak Turgutluspor’la 3.Lig 2.Grup’ta forma şansı bulan 21 yaşındaki Kara, sahada her iki kanatta da görev yapabiliyor. Kara, geçtiğimiz sezon 3.Lig’de 15 karşılaşmaya çıkarken bu maçlarda 1 de gol sevinci yaşadı.

Orkun Tırpancı

Kırmızı-mavili ekibin son transferi ise Orkun Tırpancı oldu. Genç Milli Takım forması da giyen 21 yaşındaki Tırpancı, Kasımpaşa U19, Sancaktepe FK ve geçen sezon 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Çatalcaspor forması giydi. Orta saha pozisyonunda oynayan Tırpancı, Çatalcaspor ile 11 karşılaşamaya çıktı.

 


Etiket: silifke, mersin, transfer


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA