Vefa projesiyle bir haftada 115 faaliyet gerçekleştirildi




Tarih: 17 Temmuz 2023 Pazartesi 16:39


Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yaşlı ve engellilerin ihtiyaçları "Vefa" projesiyle karşılanıyor. Gazipaşa Kaymakamlığı SYDV bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetinde görev alan Vefa Birimi ekipleri, son bir haftada 100 hane ziyareti ile 115 faaliyet gerçekleştirdi.

Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetinde görev alan "Vefa" projesi ekipleri, 53 mahallede çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, son bir haftada (10-14 Temmuz) 100 hane ziyareti ile 115 faaliyet gerçekleştirdi. Projede görevli ekipler Yeni Mahalle Çığlık, Çörüş, Bakılar, Koru, Pazarcı, Karaçukur, Yenigüney, Aydıncık, Küçüklü, Çakmak, Cumhuriyet, Çalıpınar, İnal, Yakacık, Yeşilyurt, Beyobası, Karalar, Kahyalar, Yeni mahalle, Gazi mahallesi, Esentepe, Korubaşı, Hasdere, Güney, Çobanlar ve  Muzkent mahallelerine yaptıkları ziyaretlerde tespit ettikleri yaşlı ve engelli vatandaşların hane temizliği ve kişisel bakımlarına ilişkin temel ve zaruri ihtiyaçlarını karşıladılar. 

İHA


Etiket: antalya, gazipaşa, kaymakamlık, sydv, yaşlıadam


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA