Yeni MHP Mersin İl Başkanı belli oldu!




Tarih: 17 Temmuz 2023 Pazartesi 17:10


2017 yılında MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’nin istifasının ardından göreve, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Soydan geldi.

Haber – Berna Uslu

Yeni Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin İl Başkanı Serdar Soydan, sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Zeynel Uğur Gölgeli’ye ve il yönetimine emekleri için teşekkür eden Soydan, “Değerli Gönüldaşlarım; Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı görevi ile şahsımı onurlandıran Bilge Liderim Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye şükranlarımı arz ediyorum. Bugüne kadar şanla şerefle beraber omuz omuza davamıza hizmet ettiğimiz geçmiş dönem MHP İl Başkanımız Zeynel Uğur Gölgeli’ye ve il yönetimine emekleri için teşekkür ediyorum. Yeni oluşturacak olduğumuz il yönetimimizle gece uyumadan, gündüz yorulmadan bayrağı hep ileri taşıyıp Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in yolunda Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin izinde üstün gayretlerimizle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Zeynel Uğur Gölgeli, “Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli'nin takdirleriyle MHP Mersin İl Başkanlığına atanan, uzun yıllar beraber omuz omuza görev yaptığımız dava ve yol arkadaşım Sn. Serdar Soydan Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum” diyerek Soydan’ı tebrik etti.

 


Etiket: mersin, mhp, zeyneluğurgölgeli, serdarsoydan


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA