Mamak’ta yapılan hasat çiftçiyi mutlu etti




Tarih: 18 Temmuz 2023 Salı 10:15


Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak’ın Ortaköy Mahallesi’nde hasat kaldıran çiftçileri ziyaret etti. Hasada katılan Köse, çiftçilere “bereketli olsun” dedi.

Mamak’ın Ortaköy Mahallesi’nde hasat kaldırma işleri gerçekleşti. Belediye Başkanı Köse, çiftçileri ziyaret ederek baklava ikramında bulundu. Köse, biçerdöverin başına geçti, çiftçilerle birlikte hasat yaptı. 
Başkan Köse, çiftçilerle sohbet etti, kırsal kalkınma noktasında yapılabilecekler üzerine istişarede bulundu. Köse, “Biz ne yapsak istişare ile yapıyoruz. Vatandaşımızın, çiftçimizin, esnafımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. 
Belediye Başkanı Köse, Ortaköy’de hasada devam eden çiftçilere kolaylıklar dileyerek “Arpa hasadında çok yüksek oranda verim olduğuna bizzat şahit oldum, çok mutlu oldum. Çiftçilerimiz 65 yıldır böyle bir verim görmedik diyorlar. Kırk bin kere Maşallah” diye konuştu. 

İHA


Etiket: ankara, belediye, mamak, muratköse, çifçi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA