Mersin’de sokaklar temizleniyor




Tarih: 18 Temmuz 2023 Salı 11:29


Mersin Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri; kentte temizlik çalışmaları kapsamında sokak süpürme, çöp toplama ve konteyner yıkama araçları ile çöp taksi ve süpürgeci personelleriyle hizmete başladı.

Haber - Gizem Tokkuzun

Yenişehir Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü 202 personeli ile bölgede temizlik çalışması başlattı. Özellikle yaz aylarında çalışmalarını yoğunlaştıran belediye, vatandaşların sağlığını korumak ve daha temiz bir kent için uğraşıyor.

“Temizlik hepimizin sorumluluğunda”

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Doğayı ve çevremizi seviyoruz, fakat sevgimizi göstermek eyleme dönüştürmekle mümkün olur.  Belediye olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz ancak çevre temizliği hepimizin sorumluluğunda. Unutmayalım ki, çevre temizliği sadece görsel bir düzen sağlamakla kalmaz, aynı zamanda sağlığımızı da doğrudan etkiler. Temiz bir çevrede yaşamak, kendimizi ve sevdiklerimizi sağlıklı tutmak için en önemli adımlardan biridir. Yenişehir Belediyesi olarak bu anlayışla temizlik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çevre temizliği konusunda duyarlılık gösteren tüm hemşehrilerime ve Yenişehir Belediyesinin emekçilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 


Etiket: mersin, yenişehir, temizlik, abdullahözyiğit


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA