Mersin’de ‘Yaz Okulu’ kursları devam ediyor.




Tarih: 18 Temmuz 2023 Salı 11:58


Mersin’de

Haber – Berna Uslu

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, ''Eğitim; öğrencilerimizin, vatandaşlarımızın bilgi ve becerilerini geliştirmelerini, düşünme ve analitik yeteneklerini güçlendirmelerini sağlar. Aynı zamanda, değerlerin ve sosyal normların aktarılmasıyla birlikte, toplumsal birlik ve dayanışma duygusunun oluşmasına da katkıda bulunur. Kişisel ve mesleki gelişimde büyük bir rol oynayan kurslarımızda vatandaşlarımız kendi yeteneklerini keşfedebilir, ilgi duydukları alanlarda uzmanlaşabilirler. 440 Yaz Okulu Kursumuzda 4.787 öğrencimiz, 465 Destekleme ve Yetiştirme Kursumuzda (DYK) 2.236 öğrencimiz, 71 BİLSEM Kursumuzda 672 öğrencimiz, 63 Halk Eğitim Kursumuzda 1002 kursiyerimiz eğitim almaktadır. Türkiye Yüzyılı'nda zevk-i selim, kalb-i selim ve akl-ı selim bireyler yetiştirmeye yardımcı olan bu kurslarımıza tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Bu kurslarımızın yanı sıra eğitim adına faaliyetlerimiz devam etmektedir. Mersinimizde 2023 yılında 156 projeyle 2.746 derslik sevgili yavrularımızın hizmetinde olacak'' açıklamalarında bulundu.


Etiket: mersin, yazokulu, ademkoca, eğitim


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA