Yangına neden olan bir kişi tutuklandı




Tarih: 18 Temmuz 2023 Salı 14:57


Hatay’ın Belen ilçesinde meydana gelen orman yangınına sebebiyet veren bir kişi tutuklandı, bir kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hatay’ın Belen ilçesinde meydana gelen orman yangını ekiplerin saatler süren mücadelesi sonrası sabah saatlerinde kontrol altına alınmıştı. Jandarma ekipleri tarafından Soğukoluk Mahallesi Armutçuk mevkiinde çıkan orman yangını ile ilgili yapılan araştırmada; 2 kişinin bahçe temizliği esnasında tutuşturdukları sazlık alanın yanması sonucu orman yangınının çıktığı ve yangını kontrol altına alamadıkları tespit edilmişti. 2 şüpheli kısa sürede yakalanırken, şahıslardan biri sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, diğer şahıs ise tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. 

İHA


Etiket: hatay, yangın, belen, tutuklanma, jandarma


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA