Yalova’da uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama




Tarih: 19 Temmuz 2023 Çarşamba 13:56


Yalova’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklanırken bin 234 uyuşturucu hap, 320 gram skunk ve 9 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri üst torbacı olarak çevre illerden temin ettiği uyuşturucu maddelerin sokak düzeyinde ticaretini yaptığı ve yaptırdığı tespit edilen E.T.’yi takibe aldı. Polis şüpheliyi şok baskın ile gözaltına aldı. Zanlının ikametinde yapılan aramalarda 320 gram skunk, 57 adet uyuşturucu hap ve 9 kök Hint keneviri bitkisi ele geçirildi. Şüpheliyle bağlantılı başka bir suç mahallinde ise bin 177 adet uyuşturucu hap daha ele geçirildi. 

  Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
  Öte yandan sokak satıcılarından kullanmak için uyuşturucu madde satın aldıkları belirlenen 2 şüpheli de 12 gram esrar ve 2 gram sentetik esrar ile yakalandı. 
  Ekipler uyuşturucu suçlarından kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan 3 şüpheliyi de adli makamlara teslim etti. 
IHA                                


Etiket: yalova, uyuşturucu, operasyon, tutuklama


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA