Gülcan Kış, MTSO’ ya ziyaret gerçekleştirdi




Tarih: 19 Temmuz 2023 Çarşamba 18:32


CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Mersin ekonomisi konuşuldu.

Haber-Şirin Alp

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ticaret ve Sanayi Odası'nın siyaset üstü bir kurum olduğunu söyleyen Başkan Hakan Sefa Çakır, “Sizlerin de de desteğiyle birlik beraberliğimizi sürdürerek, talep ve sorunlarımızı bir bir çözüme kavuşturmak istiyoruz” dedi.

“Mersin ideolojisinde birleşebilmeliyiz”

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, “Parti ideolojisi olmadan, Mersin ideolojisinde birleşebilmeliyiz. Mersin için görev dağılımları yaparak, hep birlikte hareket etmeliyiz. Aramızda benim gibi iş dünyasında seçilen vekillerimiz var. Bu nedenle daha önceden oluşturduğumuz diyalog ve ilişkiler bizim için büyük fırsat. Bunu kullanmamız gerekiyor. Sayın Başkan'a da yeni görevinde başarılar diler, bu kentin hem bir milletvekili hem de bir iş insanı olarak yanlarında olduğumu bilmelerini isterim" ifadelerini kullandı.

 


Etiket: gülcankış, mtso, mersin, ziyaret, hakansefaçakır


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA