Hakimiyet’ten Çakır’a Ziyaret: ’Hayırlı Olsun’




Tarih: 19 Temmuz 2023 Çarşamba 18:34


mersinhakimiyet.com İmtiyaz Sahibi Batuhan Topçu, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır’ı makamında ziyaret etti.

Haber-Sercan Özdemir

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın Yönetim Kurulu içerisinde 4 Temmuz'ta gerçekleştirilen seçimlerde Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Hakan Sefa Çakır'a tebriklerini ileten Batuhan Topçu, kent için de hayırlı olmasını diledi.

ÇAKIR'DAN KENT İÇİN 'UZLAŞI' VE 'GÖRÜŞ BİRLİĞİ' MESAJI!

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır ise ziyarette mersinhakimiyet.com'a açıklamalarda bulundu. Mersin'de 13 milletvekiliyle 3 aylı periyotlarla kent adına 'siyaset üstü' görüşmeler gerçekleştirmek istediklerini vurgulayan Çakır, "MTSO'da siyaset yok. Bizim Mersin'in savunulmasını sağlamamız lazım. Mersin için çalışacağız. Toplantılarımızda da konsensüsle karar verme kültürünü yaratmaya çalışıyoruz" dedi.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNE BİR FORMÜL: ÖNCELİK BELİRLEMEK!

Kentin sorunları noktasında önceliklerin belirlenmesi gerektiğine vurgu yapan Çakır, "Kenetlenmemiz lazım. Mersin için öncelikleri belirmemiz lazım. Bir bakan Mersin'e gelip, bizden ne istiyorsunuz diye sorduğu zaman tüm kurumlar ve derneklerin aynı şeyi istemesi lazım. Birlik olarak, kucaklaşarak bizim bu işi çözeceğimize inanıyorum" diye konuştu.


Etiket: MTSO, Hakan, Sefa, Çakır, Ziyaret, Mersin, Hakimiyet, Batuhan, Topçu


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA