Yeni aldığı at hayatının şokunu yaşattı




Tarih: 20 Temmuz 2023 Perşembe 13:43


Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yük taşımacılığında kullanılan at arabası, sahibinin kontrolünden çıkarak park halindeki çok sayıda araca zarar verdi.

  Edinilen bilgiye göre olay, Suruç ilçesine bağlı Barış Mahallesinde meydana geldi. Yük taşımacılığında kullanılan at, aniden sahibi Mehmet Ö.'nün kontrolünden çıkarak arkasına bağlı olan araba ile caddede koşmaya başladı. Dar cadde ve sokaklarda hızla koşan at, arkasındaki araba ile park halindeki çok sayıda araca zarar verdi. Uzun bir süre cadde ve sokaklarda koşmaya devam eden at, duyarlı vatandaşlar tarafından yakalanarak kontrol altına alındı. 
  "Baktım karşıdan bir at geliyor" 
  Atın önüne geçerek güçlükle durdurduklarını belirten vatandaşlardan Mehmet Durmaz, “Baktım ilerden hızla bir at geliyor. Arkadaşlarla önün kesip, etrafını sardık. Son anda tuttuk. Tutmasaydık, daha çok sayıda araca çarpacaktı. Buna da şükür” diye konuştu. 
  Öte yandan, at sahibi Mehmet Ö.'nün, atı yeni aldığı öğrenildi. 
IHA                                    


Etiket: şanlıurfa, suruç, atarabası, kaza, yük, taşımacılığı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA