Söke’de sivil trafikçiler, kuralsızlara acımadı




Tarih: 21 Temmuz 2023 Cuma 17:04


Aydın’ın Söke ilçesinde sivil trafik denetimleri sonuç vermeye başladı. Kural tanımaz sürücüler, Söke İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğine bağlı sivil denetim ekiplerine takıldı. Uygulamada 14’ü minibüs şoförü olmak üzere toplam 29 sürücüye ceza kesildi.

Yaklaşık iki haftalık denetim süresince 14 minibüs sürücüsüne 2918 sayılı KTK’nın kırmızı ışık, telefonla konuşma, fazla yolcu durak harici yolcu indirme, bindirme trafik işaret ve levhalarına uymama, emniyet kemeri takmama  gibi çeşitli maddelerden cezai işlemler uygulandı. 
 
  Ayrıca abartı egzoz ile gece çevreye rahatsızlık veren 6 araç sürücüsüne, tescilsiz ve plakasız aracı karayoluna çıkarmak ve kullanmaktan 5 sürücüye, 4 adette çalıntı araç bulunup yakalanan sürücülerin haklarında adli işlemler düzenlenerek araçlar sahiplerine teslim edildi. Denetimlerde korsan taşımacılık yapan ve usulsüz çakar kullanan sürücülere de işlemler yapıldığı bildirildi. 
IHA                                 


Etiket: aydın, söke, trafik, denetim


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA