TİY’den Panolara ’Reklam’ Talebi!




Tarih: 21 Temmuz 2023 Cuma 18:28


Tarsus İdman Yurdu, Burhanettin Kocamaz Tesisleri’ne reklam panoları yerleştirdi. Takım, kentin iş insanlarına ’reklam’ çağrısında bulundu.

Haber-Şirin Alp

Tarsus İdman Yurdu oyuncuları, hafta başına Burhanettin Kocamaz Tesisleri'nde başlamıştı. Yaklaşık bir haftadır antrenmanların sürdüğü tesiste de çalışmalar başladı.

"Reklamınızı yapmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz"

Bu kapsamda reklam panoları hazırladıklarını belirten TİY, yaptığı çağrıda; "2023-2024 sezonu kapsamında iç saha müsabakalarımızı oynayacağımız Burhanettin Kocamaz Tesisleri'mize reklam panoları yapılmaktadır. Kıymetli iş insanları, işletme sahiplerine ve tüm destekçilerimize duyurulur. Siz de takımımıza destek olmak ve aynı zamanda reklamınızı yapmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz" açıklamalarına yer verdi.

Bu kapsamda iletişime geçmek isteyenler için Yönetim Kurulu üyelerinin iletişim bilgileri şu şekilde paylaşıldı; "İbrahim Halil Küçükoğlu: 0532 483 16 72, Zülfikar Polat: 0541 584 02 24, Yakup Eryiğit: 0530 689 33 02"


Etiket: tiy, reklam, tesis, pano, tarsus, mersin


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA