Kocamaz’dan ÖTV Zammı İçin ’Nasrettin Hoca’ Benzetmesi!




Tarih: 21 Temmuz 2023 Cuma 18:29


Türkiye Büyük Millet Meclisi, 1 Ekim 2023 tarihine kadar tatile girmişti. Ancak bu süreçte CHP’nin girişimiyle Olağanüstü Toplantı kararı alındı. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz ise dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haber-Kadri Duman

TBMM'nin önceki hafta sonu tatile girdiğini hatırlatan Kocamaz, plan ve programlarını Ankara'daki işlerini tamamlayıp Mersin'e dönmek üzerine oluşturduklarını söyledi. Kocamaz, CHP'nin talebi üzerine TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un son ÖTV zamlarını görüşmek üzere Meclis'i 25 Temmuz Salı günü olağanüstü toplantıya çağırdığını bildirdi.

"Mersin'e dönüşümüzü Salı günü yapılacak olağanüstü toplantı sonrasına erteledik"

Kocamaz, gerçekleşecek toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada; "İnşallah bu toplantı sonucunda amaç hasıl olur da, ülkeyi yönetenler insafa gelip özellikle akaryakıt fiyatlarına bindirdikleri zammı geri alırlar da millet birazcık nefes alır. Şayet muhalefetin talebi doğrultusunda ÖTV zamları geri alınabilecek olursa, daha doğrusu iktidar buna izin verirse bu iş Nasrettin Hoca’nın eşeğini kaybettikten sonra bulduğunda sevinmesine benzeyecek. Bu olağanüstü toplantı nedeniyle, biz de Mersin'e dönüşümüzü Salı günü yapılacak olağanüstü toplantı sonrasına erteledik" dedi.


Etiket: kocamaz, ötv, nasreddinhoca, zam, meclis, mersin, tbmm


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA