Gazeteci Sedat Yılmaz Taburcu Oldu!




Tarih: 22 Temmuz 2023 Cumartesi 15:12


Düşme sonucu bacağında kırıklar meydana gelen İnovatif Haber Sahibi Sedat Yılmaz, 8 günlük tedavisinin ardından taburcu edildi. Kontrollerinin ise sürdüğü öğrenildi.

Haber-Kadri Duman

14 Temmuz 2023 saat 12.10 sularında Mersin’in Akdeniz ilçesi Camişerif Mahallesi 5225. Sokak’taki bir marketten çıktığı esnada, engelli rampasında ayağı burkulan ve düşme sonucu bacağında kırıklar meydana gelen gazeteci Sedat Yılmaz, Toros Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Kazananın meydana geldiği esnada olay yerinde bulunan mersinhakimiyet.com muhabirleri de Yılmaz’ın yardımına koşmuştu. Öte yandan Yılmaz’ın yerde uzanmış halde ambulans beklediği esnada bir market çalışanının güneşten etkilenmemesi amacıyla Yılmaz’a şemsiye tutması dikkatlerden kaçmamıştı. Yılmaz, ambulansla Toros Devlet Hastanesi’ne sevk edilmişti.

Hacı Özkan’dan ‘geçmiş olsun’ ziyareti

Taburcu edildiği günün öncesi, Yılmaz’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi 26. ve 27. Dönem AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan da müşahede altında tutulduğu hastane odasında ziyaret etti. Yılmaz’a geçmiş olsun dileklerini ileten Özkan, “Başta Başhekimimiz Opr. Dr. Özgür Ozan Karak olmak üzere büyük bir gayretle çalışan tüm sağlık personellerimize teşekkür ediyorum” dedi.


Etiket: sedat, yılmaz, gazeteci, kaza, kırık


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA