Çakır, Ziyaretlerine Ara Vermedi!




Tarih: 22 Temmuz 2023 Cumartesi 15:14


Bir gün içerisinde, öğle saatlerine kadar Anamur’da 8 ziyaret gerçekleştiren CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, ziyaretlerine hız kesmeden devam etti.

Haber-Gizem Tokkuzun

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatil sürecine girmesiyle birlikte seçim bölgesi olan Mersin’e dönen ve kentin merkeze en uzak ilçesi olan Anamur’a geçen Çakır; kısa süre içerisinde ve peş peşe gerçekleştirdiği 8 ziyaretin ardından Anıt Mahallesi’ndeki köy kahvesinde soluklandı.

“Her gün yeni bir yüz görmekten daha güzel ne olabilir”

Çakır, daha sonra Yakacık Yeni Camii’ye geçip Cuma namazını kılıp; Anıt Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi. Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Belediye’nin Anamur, Bozyazı, Aydıncık Koordinatörü Erdal Karan’ı da ziyaret eden Çakır, daha sonra Bozyazı’ya geçti. Çakır, Boyazı yolunda; “Misafirperverliği için gün boyu bizi karşılayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Ziyaretlere, koşuşturmaya devam ediyoruz. Her gün yeni bir yüz görmekten, onları dinlemekten, dertlerini anlamaya çalışmaktan daha güzel ne olabilir” açıklamasında bulundu.


Etiket: hasanufukcakır, anamur, ziyaret, chp


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA