Anamur’da Festival Sürüyor: Bu Akşam Ece Mumay Sahnede!




Tarih: 22 Temmuz 2023 Cumartesi 15:15


Anamur’da bu yıl 15’incisi düzenlenen Uluslararası Kültür ve Muz Festivali kortej yürüyüşüyle başladı. Festival kapsamında ise bugün saat 20.00’de Ece Mumay konseri gerçekleşecek.

Haber-Berna Uslu

Anamur Belediyesi, 15. Uluslararası Kültür ve Muz Festivali’nin bu yıl 21, 22 ve 23 Temmuz 2023 tarihlerinde gerçekleşiyor. Kortej yürüyüşüyle başlayan festivalin açılışına Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın yanı sıra kent protokolü, belediye başkanları, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Ünüvar: “Hidayet Kılınç’a, ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz”

Festivale katılan Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, “Anamur Belediyemizin düzenlediği Anamur 15. Uluslararası Kültür ve Muz Festivaline katılım sağladık. Bu güzel festivali düzenleyen Anamur Belediye Başkanımız Sayın Hidayet Kılınç’a, ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu.

Festival heyecanı sürerken; bugün saat 18.30’da Güzelyurt Mahallesi’nde Devlet Bahçeli Sahil Parkı’nın açılışı gerçekleşecek. Öte yandan saat 20.00’de ise 82 Sosyal Tesisleri’nde festival kapsamında Ece Mumay sahne alacak.


Etiket: anamur, belediye, muz, festival, başladı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA