Erzin’de Polipropilen Tepkisi!




Tarih: 23 Temmuz 2023 Pazar 18:39

Sercan Özdemir

Doğu Akdeniz Çevre Dernekleri’nin ÇED Raporu’na karşı açtıkları davada lehlerine karar verilmesine rağmen, bir firmanın Polipropilen Tesisi yapımına devam ettiği belirtildi.

Doğu Akdeniz Çevre Dernekleri'nin Hatay'ın Erzin ilçesinde yaptığı basın açıklamasını Doğu Akdeniz Çevre Dernekleri Ortak Sekreteri Sabahat Aslan paylaştı.

"Hukuku dinlemeden inşaata başlamıştır"

Polipropilen tesisinin tamamlanıp işleve alınması halinde çevreye ve bölgeye büyük zararlar verebileceğini vurgulayan Aslan, ÇED Raporu'na karşı açtıkları davayı işaret ederek; "Davanın bilirkişi raporu doğanın ve halk sağlığının lehinde görüş bildirmiştir. Mahkemede dava halen devam ederken ve mahkemenin bilirkişi heyeti lehimize karar vermişken Polipropilen Tesisi firması hukuku dinlemeden inşaata başlamıştır" diye konuştu.


Etiket: erzin, hatay, polipropilen, tesis


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA