’Tarlada İzi Olmayanın Harmanda Yüzü Olmaz’




Tarih: 23 Temmuz 2023 Pazar 18:41

Gizem Tokkuzun

CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, Anamur’dan başlayan ziyaretlerini Bozyazı’yla sürdürdü.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatile girmesiyle birlikte seçim bölgesi olan Mersin'de bir dizi ziyaret gerçekleştiren CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, geçtiğimiz cuma günü Anamur'a geçmişti.

Tarlada hasat yaptı, köy kahvesinde çay içti!

Anamur'un ardından hafta sonu Bozyazı'ya geçen Çakır, ziyaretleriyle ilgili yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi; "Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz. Ziyaretlerimize Bozyazı Kızılca Mahallesi Ardıç Mevkiinden başladık. Tarlaya indik, Kızılca Mahallesi Devrent Mevkiinde ekin hasadına katıldık. Mahalleliyle meşhur Usta Fırın'da buluştuk. Ardından Bozyazı Dereköy köy kahvesine uğradık, muhtarımız Musa Söğüt ve köy halkıyla muhabbet ettik. Daha sonra Dereköy Mahallesi Sumak Mevkiinde emekçi kadınlarımızı ziyaret ettik. Son olarak da Elmakuzu Mahallesi kahvehane ziyaretinde bulunduk. Muhtarımız Yusuf Şakir ve köy halkına teşekkür ediyorum."


Etiket: hasanufukçakır, bozyazı, chp, ziyaret, mersin, milletvekili


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA