Av tüfeğiyle yanlışlıkla kendini vuran çoban öldü




Tarih: 24 Temmuz 2023 Pazartesi 14:46

IHA

Erzincan’da sırtına astığı av tüfeğinin düşmesiyle kendiliğinden ateşlenmesi sonucu vücuduna kurşun isabet eden çoban hayatını kaybetti.

  Olay, Erzincan’ın Çayırlı ilçesi Büyükyayla köyünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, çobanlık yapana Cemal Aldemir sırtına astığı av tüfeğiyle birlikte yere düştü. Düşen tüfeğin bir anda ateş alması sonucu bacağına kurşun isabet eden Aldemir ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Bacağında ki atar damarına isabet eden kurşun nedeniyle aşırı kan kaybeden çoban ilk olarak Çayırlı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sabah saatlerinde de Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Aldemir burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 
                                     


Etiket: erzincan, av, tüfek, çoban


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA