Yeni MİY’in İlk Rakibi: Bursaspor




Tarih: 24 Temmuz 2023 Pazartesi 16:04

Gizem Tokkuzun

Fikstür çekimi sonucu, Yeni Mersin İdman Yurdu’nun yeni sezonun ilk haftasında karşılaşacağı takım belli oldu.

3. Lig'den 2. Lig'e yükselen Yeni Mersin İdman Yurdu'nun Teknik Direktörlüğüne geçtiğimiz haftalarda Özcan Kızıltan gelmişti. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kırmızı-lacivertli takımın 2023-2024 Sezonu Türkiye Futbol Federasyonu 1. Hafta rakibi Bursaspor olurken, Yeni MİY'in ilk hafta deplasmanda maça çıkacağı belirtildi.

Fikstür çekimi sonuçlandı

TFF 2. Lig Beyaz Grup fikstür çekimi sonucunda; Altınordu ile Nazilli Belediyespor, Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri A.Ş. ile Ankaraspor, Ankara Demirspor ile Karacabey Belediye Spor A.Ş., Bursaspor ile Yeni Mersin İdman Yurdu Futbol A.Ş., Bucaspor 1928 ile Bitexen Van Spor Futbol Kulübü, Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. ile Diyarbekir Spor A.Ş., Serik Belediyespor ile Afjet Afyonspor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü ile Esenler Erokspor ve Weecoins Kırklarelispor ile 1461 Trabzon Futbol Kulübü eşleşti.


Etiket: yenimiy, fikstür, bursaspor, ilkhafta


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA