TİY, Kampın 4’üncü Gününde: Erken Saatlerde Sahaya İndiler!




Tarih: 25 Temmuz 2023 Salı 12:07

Kadri Duman

Tarsus İdman Yurdu oyuncuları; kampın 4’üncü günü olan bugün, sabahın erken saatlerinde antrenmanlara başladı. Oyuncular, antrenmanlarını şu dakikalarda Ürgüp Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne ait tesiste sürdürüyor.

22 Temmuz'da 1. Etap kampı için Nevşehir'e gelen Tarsus İdman Yurdu oyuncuları; kapın 3'üncü günü olan dün, antrenmanlara fitness salonunda başlamıştı. Salonda iki gruba ayrılarak kuvvet ve ağırlık çalışan oyuncular, akşamüzeri ise sahaya indi. Günü çift antrenmanla tamamlayan oyunculara, gün sonunda TİY Yönetim Kurulu Başkanvekili İbrahim Küçükoğlu tatlı ikram etti.

"Burhanettin Kocamaz Stadyumu'nu tek bir boş koltuk bırakmadan..."

TİY oyuncuları, kamp sürecinin 4'üncü günü olan bugün de antrenmanlarını sürdürdü. Oyuncular sahada yeni sezona hazırlanırken, fikstür çekimi sonuçları da netlik kazandı. TİY'den yapılan açıklamada; "Takımımız TFF 3. Lig 1. Grup'ta ilk hafta maçında iç sahada Talasgücü Belediyespor'u konuk edecektir. Takımımız ilk maçın oynanacağı güne kadar elinden gelenin fazlasını yaparak hazır şekilde o gün sahada olacaktır. Siz kıymetli taraftarlarımızdan en büyük beklentimiz, o gün geldiğinde Burhanettin Kocamaz Stadyumu'nu tek bir boş koltuk bırakmadan doldurmanız ve maçın başından sonuna kadar takımımızı desteklemenizdir" ifadeleri yer aldı.

TİY'in 3. Lig 1. Grup fikstürü şu şekilde;

1. Hafta: Talasgücü Belediyespor

2. Hafta: 52 Orduspor FK (D)

3. Hafta: Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü

4. Hafta: Artvin Hopaspor (D)

5. Hafta: Malatya Arguvan Spor Kulübü

6. Hafta: BAY

7. Hafta: Mardin 1969 Spor (D)

8. Hafta: Ayvalıkgücü Belediye Spor

9. Hafta: Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. (D)

10. Hafta: Aliağa Futbol A.Ş.

11. Hafta: Kırkkale Büyük Anadolu Spor (D)

12. Hafta: Kepez Belediye Spor

13. Hafta: Edirnespor (D)

14. Hafta: İnegöl Kafkas Gençlik Spor

15. Hafta: Karabük İdman Yurdu Spor (D)

 


Etiket: tiy, nevşehir, kamp, fikstür, antrenman, mersin, tarsus


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA