Çankırı Karatekin Üniversitesi’nden ABD ile işbirliği




Tarih: 25 Temmuz 2023 Salı 17:13

IHA

ABD Oregon State Üniversitesi Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Carlos Alberto Gonzalez, çeşitli saha çalışmaları, uygulama ziyaretleri ve seminerler için Çankırı Karatekin Üniversitesi’ni ziyaret etti.

  Çankırı Karatekin Üniversitesi uluslarasılaşma için iş birliği çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede ABD Oregon State Üniversitesi ile Erasmus projeleri çerçevesinde ortak iş birliği anlaşması bulunan Çankırı Karatekin Üniversitesi, TÜBİTAK 2221 Konuk veya Akademik İzinli (Sabbatical) Bilim İnsanı Destekleme Programı çerçevesinde çalışmalarını devam ettiriyor. Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde saha ve uygulama çalışmaları için bulunan ABD Oregon State Üniversitesi Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Carlos Alberto Gonzalez, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Odabaş'ı ziyaret ederek çalışma programı hakkında bilgi verdi. 
                                


Etiket: abd, çankırıkaartekin, üniversite


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA