Silifke’de Forma ve Sponsor Netleşti!




Tarih: 25 Temmuz 2023 Salı 18:42

Berna Uslu

Yeni sezon için yeni sponsorluk anlaşmasına imza atan Silifke Belediyespor’un yeni formaları da belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grup'ta mücadele etmeye hazırlanan Silifke Belediyespor, "1964 ruhuyla, gücünü tarihinden alan yeni formalarla, yeni zaferlere" sloganıyla, kulübün 2023-2024 sezonunda giyeceği formaların görsellerini paylaştı.

Formalarda 'GLORIA HOTELS & RESORTS' yazacak

Öte yandan formaların göğüs bölümünde yer alacak firmanın ismi de belli oldu. Kırmızı-lacivertli Silifke takımından yapılan açıklamada; "Kulübümüz ve Özaltın İnş. Tic. ve San. A.Ş arasında forma göğüs sponsorluğu anlaşması imzalandı. Sözleşme gereğince; 2023-2024 futbol sezonunda formamızın göğüs bölümünde GLORIA HOTELS & RESORTS unvanı kullanılacak olup, forma göğüs sponsorluğu anlaşmasının kulübümüze ve Özaltın İnş. Tic. ve San. A.Ş.'ye hayırlı olmasını temenni ediyor, desteklerinden dolayı Özaltın İnş. Tic. ve San. A.Ş'ye teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verildi.


Etiket: silifkebelediyespor, forma, sponsor, mersin, silifke


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA