Mersin’in 10 Devi IDEF’te!




Tarih: 25 Temmuz 2023 Salı 18:57

Sercan Özdemir

İDEF 2023 Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı’nın bugün kapıları açıldı. Fuara savunma sanayi alanında faaliyet yürüten 10 Mersin markası da katıldı.

Fuar, İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde açıldı. 28 Temmuz'a kadar sürecek olan fuara Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır da katıldı.

Fuara Mersin stantları damga vuracak!

Mersin'in 10 firması da MTOSB ile MTSO organizasyonunda fuara katıldı.  MTSO Meclis Üyeleri, MTOSB Yönetim Kurulu Üyeleri de ilk gün firmaları yalnız bırakmadı. Stant ziyaretlerine, Mersin Teknopark Genel Müdürü İhsan Gültekin eşlik ederken, fuarın başarılı geçmesi temennileri iletildi. Fuara Mersin'den şu firmalar katıldı; Kayacı Savunma A.Ş., Koyuncu Savunma Sanayi A.Ş., AYB Endüstri Mühendislik A.Ş., Baibars, Berdan Civata ve Enerji, Epati, Kaya Makina, RMA Plastik, Salt Cam ve TeknoPars.

 


Etiket: idef, mersin, mtso, mtosb, hakansefaçakır, sabritekli


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA