MSK’da Cihan Gündüz Sevinci!




Tarih: 26 Temmuz 2023 Çarşamba 17:40

Kadri Duman

FIBA Avrupa Koçluk Sertifikası programına Mersin takımlarından bir isim kabul edildi.

2022 yılında U14 ve U15 FIBA Altyapı Gelişim Projesi'nde yardımcı antrenörlük yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK) Yardımcı Antrenörü Cihan Gündüz, önceki yaz ise U16 Yıldız Erkek Milli Takım ile Avrupa Şampiyonası'nda yardımcı antrenörlük görevlerini üstlenmişti. Gündüz'ün son olarak FIBA Avrupa Koçluk Sertifikası programına kabul edildiği öğrenildi.

Yeni sezon öncesi heyecan yarattı!

FIBA Avrupa Antrenör Sertifika (FECC) programı 2023-2025 döneminin 6-14 Ağustos tarihlerinde U16 Avrupa Şampiyonası ile başlayacağı bildirilerken; Gündüz'le ilgili yaşanan gelişme ise MSK'da sevinç yarattı. Bu sezon Türkiye Basketbol Federasyonu Erkekler 1. Ligi'nde 'Süper Lig' için mücadele sergileyecek olan Carettalar, Gündüz için "Kendisini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz" ifadelerinin yer aldığı bir mesaj paylaştı.


Etiket: msk, cihangündüz, fecc, fiba


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA