Anamur’la Büyükşehir Arasında Sert Gerilim!




Tarih: 26 Temmuz 2023 Çarşamba 18:11

Kadri Duman

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e yönelik; "2024 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine kadar Büyükşehir Belediye Başkanlığının keyfini sürmesini diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Anamur'daki bazı sorunlar ve yatırımlara yönelik Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Anamur, Bozyazı, Aydıncık Siyasi Koordinatörü Erdal Karan'ın yaptığı basın açıklamaları sonrası Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç'tan da bir açıklama geldi.

"Boşa harcayacak zamanımız olmadığını bilmelerini istiyorum"

Söz konusu sorunlara ve yatırımlara ilişkin detaylı açıklamalara yer veren Kılınç, konuşmasının son bölümünde dikkat çeken ifadeler kullandı. Mersin Büyükşehir Belediyesi'yle alakalı açıklamalar yapmalarının sebebinin Anamur başta olmak üzere tüm Mersin'in menfaatlerini savunmak olduğunu belirten Kılınç, "Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin yetki ve sorumluluğunda bulunan hizmetleri her hatırlatışımızda işi gücü bırakıp basın açıklaması ile şahsımı ve kurumumuzu hedef alan ve kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalışan açıklamalar yapılmasını anlayışla karşılıyorum. 4 yılda Anamur ilçemizde yalnızca sahile inen 2 yolu anca asfaltlayabilen bu yönetim anlayışının bizim hızımıza yetişmesini beklemiyorum. Sayın Seçer'in ve Sayın Karan'ın, vatandaşlarımızın ivedilikle çözüm beklediği konularda kendileri gibi günlerce hatta yıllarca sözüm ona istişare toplantıları yaparak boşa harcayacak zamanımız olmadığını bilmelerini istiyorum" şeklinde konuştu.

"Vatandaşlarımızın da müsterih olmasını istiyorum"

2024 yerel seçimlerini işaret eden Kılınç, "Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer'e 2024 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine kadar Büyükşehir Belediye Başkanlığının keyfini sürmesini diliyorum. Vatandaşlarımızın da müsterih olmasını istiyorum. Önümüzdeki dönemde Mersin Büyükşehir Belediyesi, kendisini kapı kulu olarak değil vatandaşlarımızın hizmetkarı olarak gören bir vatan evladı tarafından yönetilecek ve Mersinli hemşehrilerimiz 5 yıl boyunca alamadığı tüm hizmetlerden faydalanacaktır" diye konuştu.


Etiket: anamur, belediye, büyükşehir, kılınç, seçer


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA