Bertuğ Özgür Yıldırım 3 Yıl Daha Hatayspor’da!




Tarih: 27 Temmuz 2023 Perşembe 12:54

Kadri Duman

Gelecek sezon maçlarını Mersin Stadyumu’nda oynamaya hazırlanan Süper Lig takımı Hatayspor’un başarılı ve genç golcüsü Bertuğ Özgür Yıldırım’ın sözleşmesi uzatıldı.

2023-2024 sezonunda Süper Lig'de mücadele edecek olan Hatayspor'un tesisleri, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde zarar görmüştü. Hatay takımı için Mersin'in Erdemli ilçesinde antrenman ve konaklamaları için tesis hazırlanırken; Süper Lig karşılaşmalarına ise Mersin Stadyumu'nda çıkacakları belirtildi.

"Bertuğ'a formamızla nice başarılar diliyoruz"

Yeni sezon için hazırlık maçlarını sürdüren Hatayspor, önceki gün sezon başı kampının üçüncü hazırlık maçında karşılaştığı Fatih Karagümrük Spor Kulübü'nü 2-1 yenmişti. Üçüncü maçta yedek kulübesinde oturan Bertuğ Özgür Yıldırım'la sözleşme tazeleyen takım,"Genç golcümüz Bertuğ Özgür Yıldırım'ın sözleşmesini 3 yıl daha uzatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bertuğ'a formamızla nice başarılar diliyoruz" açıklamasını paylaştı. Yıldırım'ın ayrıca İtalya'daki hazırlık kampına gidecek oyuncular arasında yer aldığı belirtildi.


Etiket: hatayspor, bertuğözgüryıldırım, sözleşme, 3yıl, uzatıldı, volkandemirel


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA