Silifke, Bugün Antrenmanların 10’uncu Gününde!




Tarih: 27 Temmuz 2023 Perşembe 14:30

Berna Uslu

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grup’ta mücadele etmeye hazırlanan Silifke Belediyespor’un Ünal Ünüvar Tesisleri’ndeki antrenmanları sürüyor.

2023-2024 sezonuna hazırlanan kırmızı-lacivertli Silifke takımı, 17 Temmuz 2023'te yeni sezon hazırlıklarına başlarken; Teknik Direktör Muzaffer Tozlu yönetiminde yeni sezona hazırlanıyor. Aradan geçen süreçte çekilen fikstür sonuçlarını öğrenen oyuncular, dış transferler kapsamında yeni takım arkadaşlarıyla da tanıştı.

Gece saatlerine kadar ter döktüler

10 gündür antrenmanlarını sürdüren takım, bu sabaha yine Ünal Ünüvar Tesisleri'nde güne başladı. Takım, dün ise antrenmanlarının 9'uncu gününü geride bırakırken; akşam karanlığına kadar çalışmalarını sürdürdü. Sıkı bir tempoyla sezona hazırlanan oyuncular, güneşin batmaya ve sahanın kararmaya başladığı saatlerde ter dökmeye devam etti.


Etiket: silifkebelediyespor, antrenman, onuncugün


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA