Hamit Tuna’dan Yerel Seçimler Öncesi Devlet Bahçeli Ziyareti!




Tarih: 27 Temmuz 2023 Perşembe 17:20

Sercan Özdemir

MHP’li Hamit Tuna, 2024 yerel seçimleri öncesi gerçekleştirdiği ziyaretle dikkat çekti.

Cumhur İttifakı'ndan 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen ve seçimde CHP'li Vahap Seçer ile DP'li Ayfer Yılmaz'la yarışan Hamit Tuna; seçimlerde yüzde 40,99 oy alırken, Seçer ise yüzde 45,09 oy oranıyla Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti.

Yerel seçimler öncesi Bahçeli'yi ziyaret etti

MHP'den 3 dönem Toroslar Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve AK Parti ile MHP'nin ortak adayı olan Tuna, 2019 seçimlerinde 433 bin 666 seçmenin oyunu alırken; Toroslar Belediye Başkanlığı'na ise MHP'li Atsız Afşın Yılmaz seçilmişti. Seçimi kaybettikten sonra 4 yıldır çeşitli etkinliklere katılan ve Mersinlilerin yakından takip ettiği Hamit Tuna, son günlerde MHP Genel Merkezi'ne giderek Bahçeli'yi ziyaret etti. Ziyareti sonrası "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyi ziyaret ettik. Hayır dualarını aldık. Rabbim başımızdan eksik etmesin" açıklamasına yer veren Tuna, yaklaşan yerel seçimler öncesi kent gündemine oturdu.


Etiket: hamittuna, mhp, bahçeli, ziyaret, mersin


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA