Kocamaz, Mersin’e Döndü!




Tarih: 27 Temmuz 2023 Perşembe 17:37

Şirin Alp

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleşen olağanüstü toplantının tamamlanmasıyla birlikte Meclis, 1 Ekim 2023’e kadar tatile girdi. Meclis’teki toplantıya katılan Kocamaz da tatil sürecinde seçim bölgesi olan Mersin’e döndü.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, 25 Temmuz 2023 Salı günü TBMM Genel Kurulu'nda 'zam' gündemiyle ve CHP'nin çağrısıyla yapılan Olağanüstü Toplantı'ya katılmıştı. Toplantının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve partisinin milletvekilleriyle gündemi değerlendiren Kocamaz, Ankara'daki temaslarını sürdürmüştü.

Kocamaz, Mersin'in tüm ilçelerine gitmeye hazırlanıyor!

Olağanüstü Toplantı'nın ardından seçim bölgesi olan Mersin'e gelen ve Çamlıyayla'da güne başlayan Kocamaz, yaptığı açıklamada; "TBMM yaptığı son ve olağanüstü toplantının ardından 1 Ekim'e kadar tatile girdi. Maalesef son toplantının konusu olan zamlarla ilgili halkımızın lehine herhangi bir karar alınamadan tatile girdi. Bizlerde seçim bölgelerimize döndük ve bölgemizin tümünde, tüm ilçelerimizde halkımızla buluşacağız. Rabbim birlik ve beraberliğimizi, sağlığımızı ve varlığımızı daim eylesin. Gücümüzü artırsın, millet ve memleket hayrına verdiğimiz mücadelede yar ve yardımcımız olsun. Emeklerimizi boşa çıkarmasın. Yolumuz ve bahtımız açık olsun. Yaşadığımız her şey Hak'kın rızasına uygun ve de gönlümüze göre olsun. Rabbim tüm hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara da ödeme kolaylığı nasip etsin. Vatanımız, milletimiz ve bayrağımız var olsun. Şehitlerimize ve cümle geçmişlerimize rahmet olsun" ifadelerine yer verdi.

 


Etiket: burhanettinkocamaz, mersinde, iyiparti, mersin, milletvekili


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA