Vali Pehlivan, Tarsus’taydı!




Tarih: 27 Temmuz 2023 Perşembe 17:58

Gizem Tokkuzun

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Tarsus’ta iş dünyasıyla bir dizi temas gerçekleştirdi.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan'ın Mersin'in Tarsus ilçesindeki ziyaretlerinin ilk durağı Tarsus Organize Sanayi Bölgesi oldu.

Tarsus Ticaret Borsası'nı ziyaret etti

Vali Pehlivan, Tarsus OSB'nin Temmuz Ayı Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu toplantısına katıldıktan sonra Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya'ya nezaket ziyaretinde bulunarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Vali Pehlivan, Borsa binasında yer alan 'Geçmişten Günümüze Tarsus Fotoğrafları' ve 'Tarsus'ta Yaşam Fotoğrafları' sergisini de ziyaret etti.

Okyay Helva'yı ziyaret etti

Vali Pehlivan'ın Tarsus ziyaretinin bir durağı da Okyay Gıda oldu. Tarsus'ta 1948 yılından bu yana faaliyet gösteren ve helva üretiminde önde gelen bir firma konumunda olan Okyay Gıda ziyaretinde; helva, tahin, bal, pekmez ve reçel gibi ürünleri üreten firma ile çalışmaları hakkında Vali Pehlivan'a bilgiler aktarıldı.


Etiket: mersinvalisi, alihamzapehlivan, tarsus, işdünyası, ziyaret


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA