Robinson, Tarsus’ta!




Tarih: 28 Temmuz 2023 Cuma 11:31

Berna Uslu

Süper Lig mücadelesi öncesi hazırlıklarını sürdüren Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Danielle Robinson’u kadrosuna kattı.

2022-2023 sezonunda Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Lig'inde güçlü bir mücadele sergileyerek şampiyon olan Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, 2023-2024 sezonunda ise ING Kadınlar Süper Lig'inde mücadele etmeye hazırlanıyor.

ABD'li oyuncu Tarsus forması giydi

Tarsus Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde yeni bir sezona hazırlanan Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, önceki haftalarda Büşra Akgün, Işılay Eğin, Aysude Yıldıztekin, Kübra Erat, Nina Bogicevic, Chastity Monique Reed gibi isimlerle anlaşma sağlamıştı. Önceki gün 2022-2023 sezonunda Tarsus İdman Yurdu'nda forma giyen Yağmur Bul'la iç transferler kapsamında anlaşma sağladıklarını belirterek 'Yola devam' mesajı veren takım, son süreçte Danielle Robinson'la sözleşme imzaladı.

Süper Lig'de tecrübeli

WNBA'de Atlanta Dream forması giyen Robinson, devam eden sezonda da iyi istatistikler yakalamıştı. Kariyerinin en parlak döneminde Türkiye'de Süper Lig'de de oynamış olan tecrübeli oyuncu Danielle Robinson; 2023-2024 sezonu Süper Lig süreci yabancı oyun transferleri kapsamında Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol takımının formasını giydi.


Etiket: tarsusluperiler, transfer, daniellerobinson, tarsus, basketbol, mersin


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA