Efe’den Silifke Belediyespor’a Destek!




Tarih: 28 Temmuz 2023 Cuma 17:17

Berna Uslu

Hollanda’da yaşayan ve Silifke sevdalısı bir öğrenci olan Efe, takımının formasını alarak 3. Lig mücadelesi öncesi Silifke Belediyespor’a destek oldu.

Takıma destek sunan Efe'nin Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Say Mahallesi'nden olduğu ancak yaşamını Hollanda'da sürdürdüğü öğrenildi. Efe, forma desteğiyle takımına sahip çıkarken; Silifke Belediyespor ise destek sunmak isteyen taraftarları için Anıt Meydanı'ndaki Silifke Belediyespor Store'u işaret etti.

Silifke Belediyespor, savunmayı güçlendiriyor!

Takım, Silifke dışından takımın formalarını, atkılarını, tişörtlerini almak isteyen taraftarlara ise kargo siparişi için Hilmi İnce ile 0.532 600 17 37 numaralı telefondan iletişime geçebileceklerini bildirdi. Takımın destek çağrısına olumlu yanıtlar gelirken; Silifke Belediyespor ekibi ise sahadaki antrenmanlarını bugün de sürdürdü. Yeni sezonda TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele etmeye hazırlanan takımın kalecileri, dün Kaleci Antrenörü Sadık Öztürk eşliğinde çalışmalarını sürdürürken; oyuncular bugün ise antrenmanların 12'inci gününde yine sahaya indi.


Etiket: silifkebelediyespor, efe, takımadestek, mersin


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA