Göztepe, Samsunspor’dan Celil Yüksel’i kiraladı




Tarih: 28 Temmuz 2023 Cuma 17:43

IHA

Göztepe, Samsunspor’dan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Celil Yüksel’i sezon sonuna kadar kiraladığını resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Göztepe, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar daha önce Kasımpaşa'dan Tarkan Serbest, Altınordu’dan Ali Dere, Ankara Keçiörengücü'nden Ogün Bayrak, Southampton’dan Mateusz Lis, Çaykur Rizespor’dan Kubilay Kanatsızkuş, Diambars’dan İbrahima Sory Diallo, Trabzonspor'dan Taha Altıkardeş, Konyaspor’dan Mame Diouf ve Alanyaspor’dan da Ümit Akdağ’ı kadrosuna kattığını açıklamıştı. İzmir temsilcisi bir takviye daha yaptı ve Samsunspor’dan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Celil Yüksel’i sezon sonuna kadar kiraladığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, “1998 doğumlu orta saha oyuncusu Celil Yüksel sezon sonuna kadar kiralık olarak kadromuza katılmıştır” ifadelerini kullandı.        


Etiket: spor, göztepe, celilyüksel


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA