Lapseki’de e-Belediye Bilgilendirme Toplantısı yapıldı




Tarih: 28 Temmuz 2023 Cuma 23:58

IHA

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü Tarafından, Lapseki Belediyesinde e-Belediye Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

  Vatandaşlara hizmet odaklı yerel yönetim anlayışına uygun olarak, hizmetlerin hızlı, güvenli ve kesintisiz verilmesini sağlamak amacıyla İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen e-Belediye Bilgi Sistemi, Çanakkale'deki belediyelerin personellerinin katılımlarıyla Lapseki Belediyesinde gerçekleştirildi. 
  e-Belediye Bilgi Toplantısı, İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Kemal Sucak, e-Belediye Proje Koordinatörü Şükrü Çiçek, Gelir Takım Lideri Nihat Yüceyürek ve Eğitim Danışmanı Cumali Kimsesiz tarafından gerçekleştirildi. 
  Ülkenin dijital dönüşümünün yerel ayağı olan e-Belediye Bilgi Sistemi belediyelerin tüm iş ve işlemlerini elektronik ortamda yapabilmelerini ve yerel hizmetlerin yine çevrim içi ortamda vatandaşa sunulmasını sağlayor. 
                                   


Etiket: çanakkale, lapseki, bilgilendirme, toplantı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA