Levent Uysal’dan Sporun Şampiyonlarına: ’Gururumuzsunuz’




Tarih: 29 Temmuz 2023 Cumartesi 13:55

Sercan Özdemir

MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal, Türkiye’nin sporda gösterdiği dünya ve Avrupa şampiyonluklarını değerlendirdi.

Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonluğu, Avrupa Erkekler İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonluğu ve Para Okçuluk Dünya Şampiyonası gibi Türkiye'nin yakın zamanda elde ettiği başarılara dikkat çeken Uysal, "Daha nice başarılar bizleri onurlandırıp gururlandırıyor. Sporda gösterdiğimiz bu azim ve başarı, yüce Türk milletinin hem birliğini hem de kardeşliğini her geçen gün daha da perçinliyor" dedi.

Atatürk'ün Tarsus'ta söylediği o sözü hatırlattı!

MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal, Atatürk'ün söylediği bir sözü hatırlatarak, konuşmasının devamında; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün güzel Tarsus'umuzda dile getirdiği gibi; 'Saygıdeğer gençler, hayat, mücadeleden ibarettir. Bundan dolayı hayatta yalnız iki şey vardır; galip olmak ve mağlup olmak. Size, Türk gençliğine bıraktığımız vicdani emanet, yalnız ve daima galip olmaktır. Eminim daima galip olacaksınız'" ifadelerine yer verdi.


Etiket: leventuysal, şampiyon, spor, türkiye, mersin, mhp


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA