’Yörükoğlu Hasan, Yörük kapılarını boş geçmez’




Tarih: 29 Temmuz 2023 Cumartesi 13:56

Gizem Tokkuzun

CHP’li Hasan Ufuk Çakır, seçim bölgesi olan Mersin’in Silifke ilçesinde bir günde birçok ziyaret gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 1 Ekim 2023 tarihine kadar tatil edilmesinin ardından seçim bölgesi olan Mersin'e döndü.

"Hasan Ufuk Çakır Yörüklerin Meclis'teki sesidir"

CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar'la birlikte ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştiren Çakır, ziyaretleri sonrası yaptığı açıklamada; "Yörük diyarı köylerimizi gezdik.  Bir Yörük evladı olarak evime gelmenim huzurunu yaşıyorum. Hasan Ufuk Çakır Yörüklerin Meclis'teki sesidir. Var olsunlar. O kadar çok yeri gezdik ki... Narlıkuyu Eski Belediye Başkanımız ve akrabalarımızla kahvaltı yaptıktan sonra köy köy dolaştık, Silifke'nin altından girip üstünden çıktık. Uzuncaburç Köyü, Çaltıbozkır, Kocaoluk, Örenköy, Kızılgeçit, Yeğenli, Sömek, Cambazlı, Keşlitürkmenli köylerini tek tek dolaştık. Yörükoğlu Hasan, Yörük kapılarını boş geçmez" ifadelerine yer verdi.


Etiket: hasanufukçakır, chp, silifke, ziyaret, yörük, mersin


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA