Kavalcı, Nevşehir Kampı’na Gitti!




Tarih: 29 Temmuz 2023 Cumartesi 14:05

Kadri Duman

Nevşehir kampında antrenmanlarını sürdüren Tarsus İdman Yurdu ekibi, güne antrenmanla başlarken; Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı da kamp sürecindeki oyuncularla bir araya geldi.

2023-2024 sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup'ta mücadele etmeye hazırlanan ve 22 Temmuz'da Nevşehir kampına giden Tarsus İdman Yurdu ekibi dünü çift antrenmanla tamamladı. Sabah fitness antrenmanlarını tamamlayan ekip, akşam sahadaki antrenmanlarını gerçekleştirdi. TİY oyuncuları bu sabaha ise saha antrenmanıyla başladı.

Kavalcı, TİY ekibini sahada gördü!

Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı da 8 gündür kampta olan TİY oyuncularını Nevşehir'de ziyaret etti. Kavalcı; futbolcular, teknik heyet ve kamp personeliyle bir araya gelirken, takıma 'destek' mesajı verirken; içerisinde bulundukları 'birlik' ve 'beraberlik' duygusundan dolayı mutlu olduğunu söyledi.


Etiket: cemkavalcı, nevşehir, kamp, ziyaret, tiy, mersin


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA