’Dostluk Maçı’ 4-0’lık Mağlubiyetle Bitti




Tarih: 30 Temmuz 2023 Pazar 12:53

Kadri Duman

Teknik Direktör Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor, İtalya kampının ilk hazırlık maçında karşılaştığı SSC Napoli’ye 4-0 mağlup oldu.

Yeni sezonda iç sahada oynayacağı Süper Lig karşılaşmalarına Mersin Stadyumu'nda çıkmaya hazırlanan Hatayspor, İtalya'da 29 kişilik kadroyla kamp sürecine başladı.

Demirel ile García, Anı Fotoğrafı Çektirdi!

İtalya'da ilk idmanlarını geride bırakan Hatayspor oyuncuları, dün SSC Napoli'yle 'dostluk maçına' çıktı. Kamil Çörekçi, Burak Bekaroğlu, Cengiz Demir, Engincan Aksoy, Giorgi Aburjania, Görkem Sağlam, Fisayo Dele-Bashiru, Saba Lobjanidze, Joelson Fernandes ile Bertuğ Yıldırım'dan oluşan ilk 11'le Teofilo Patini Stadyumu'na çıkan Hatayspor, maçın ilk yarısını 2-0'lık mağlubiyetle tamamladı. İkinci yarıda da kalesinde 2 gol gören Hatayspor, maçı 4-0'lık mağlubiyetle tamamladı. Karşılaşma sonrası Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ile SSC Napoli'nin yeni Teknik Direktörü Rudi García, sahada forma ile anı fotoğrafı çektirdi. Hatayspor ekibi, gösterdikleri ilgi ve yakınlık için SSC Napoli takımına teşekkürlerini iletti.


Etiket: hatayspor, napoli, dostlukmaçı, mağlubiyet, mersinstadyumu


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA