Silifke Ekibi, Şehir Stadyumu’na Geçti!




Tarih: 30 Temmuz 2023 Pazar 14:35

Berna Uslu

17 Temmuz’dan bu yana antrenmanlarını sürdüren Silifke Belediyespor oyuncuları, Ünal Ünüvar Tesisleri’nden Silifke Şehir Stadyumu’na geçti.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig'inde mücadele etmeye hazırlanan Silifke Belediyespor ekibi, yeni sezon hazırlıklarını idmanlarla sürdürüyor.

Stadın havasını soludular!

Sezon öncesi iç ve dış transfere imza atan Teknik Direktör Muzaffer Tozlu yönetimindeki kırmızı-lacivertli takım, 17 Temmuz'da Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Tesisleri'nde top başı yaparak antrenmanlara başlamıştı. Sabahtan başladıkları antrenmanları akşam, hava kararana kadar sürdüren oyuncular bir aşama daha atladı. Tesislerdeki idmanlarında sıkı bir tempo yakalayan ekip, Silifke Şehir Stadyumu'na geçiş yaptı. Kısa bir süre sonra aynı sahada lig karşılaşmalarına çıkacak olan oyuncular, şimdiden sahanın atmosferini solumaya başladı.


Etiket: silifkebelediyespor, silifkeşehirstadyumu, mersin


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA