Silifke’den Erdemli’ye Geçti: ’Köşe Bucak Gezdik’




Tarih: 30 Temmuz 2023 Pazar 17:22

Gizem Tokkuzun

CHP’li Hasan Ufuk Çakır, Silifke’nin ardından Erdemli’ye geçti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 1 Ekim 2023 tarihine kadar tatile girmesiyle birlikte seçim bölgesi olan Mersin'e gelen Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, bu hafta sonunu Erdemli'ye ayırdı.

"Zeyker Yaylası Yörükleri ile buluşarak ziyaretlerimizi tamamladık"

Cuma gününü Silifke'de geçiren ve ilçeye bağlı birçok mahalleyi gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Çakır, Erdemli ziyaretine Tozlu'dan başladı. Ardından Toros ve Güzeloluk Mahallelerini gezen Çakır, "Harfilli Köyü, Güneyli Köyü diye diye gezdik dolaştık köşe bucak. Daha sonra eski CHP Mut İlçe Başkanı Abdurrahman Günay’ın oğlunun düğün yemeğine katıldık. Oradan Mut Kumaçukuru Köyü Ziraat Odası Meclis Başkanı Ali Coşkun'un evini ziyaret ettik. Son olarak Hacıahmetli Köyü ve Zeyker Yaylası Yörükleri ile buluşarak ziyaretlerimizi tamamladık" dedi.


Etiket: hasanufukçakır, erdemli, ziyaret


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA