GİB’de Sunucuya Erişilemiyor: ’Vatandaş Mağdur Oluyor’




Tarih: 31 Temmuz 2023 Pazartesi 17:02

Sercan Özdemir

CHP’li Talat Dinçer, Gelir İdaresi Başkanlığı sisteminin çöktüğünü belirterek, vatandaşların mağdur olduğunu söyledi.

Son ödeme tarihi 31 Temmuz 2023 olan borçlarını ödemek isteyen bazı vatandaşlar, bugün Gelir İdaresi Başkanlığı'nın sitemine girdiğinde; "Sunucuya erişilemiyor. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyiniz" yazısıyla karşı karşıya kaldı.

"Borçların ödenememesine yol açıyor"

Duruma tepki gösteren CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer, "Gelir İdaresi Başkanlığı'nın sistemlerinin çökmesi, 7440 sayılı yapılandırma kanunu kapsamında son ödeme tarihi 31 Temmuz 2023 olan borçların ödenememesine yol açıyor. Vatandaşlarımız mağdur oluyor, acil olarak son ödeme tarihi bir hafta ötelenmeli ve hak mahrumiyeti yaşanmamalı. Hükümetin görevi, vatandaşlarına sağladığı hizmetlerde sürekliliği sağlamak, teknolojik alt yapıyı güçlendirmek ve kriz anlarında alternatif çözümler üretmek için adımlar atması gerekmektedir" diye konuştu.


Etiket: talatdinçer, gib, geliridaresibaşkanlığı, mersin


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA