65 Günde Litre Fiyatı, 17 Lira 27 Kuruş Arttı!




Tarih: 1 Ağustos 2023 Salı 16:47

Sercan Özdemir

CHP’li Talat Dinçer, 28 Mayıs’ta 20 lira 3 kuruş olan mazotun bugün 37 lira 30 kuruş olduğunu belirterek; ’İşte, hükümetin 65 günlük ekonomik başarısı’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Talat Dinçer, 28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Seçimi İkinci Turu'nun ardından akaryakıt fiyatlarındaki artışı ele aldı.

'Tarım da bu artıştan etkilenecek ve üretim maliyetleri artacak!'

Söz konusu artışların, hükümetin 65 günlük başarısı olduğunu vurgulayan Dinçer, "Mazot fiyatlarındaki acımasız artış, ulaşım, tarım ve diğer birçok sektörü olumsuz yönde etkiliyor. Düşük gelirli aileler, ulaşım maliyetlerinin artışı nedeniyle zorlu bir ekonomik durumla karşı karşıya kalacaklar. Aynı zamanda tarım sektörü de mazot fiyatlarındaki bu keskin yükseliş nedeniyle olumsuz etkilenecek ve üretim maliyetleri artacaktır. Hükümet, ulaşım sektöründeki işletmeler ve çiftçilere mazot fiyatlarında sübvansiyon sağlamalıdır" dedi.


Etiket: mazot fiyatları, talat dinçer, hükümet, tarım, çiftçi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA