Kocamaz, Bakan’a Bir Kez Daha Çağrı Yaptı!




Tarih: 2 Ağustos 2023 Çarşamba 16:51

Seher Çoban

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, projenin seçim öncesi göstermelik olarak başlatıldığını belirterek, ’Çeşmeli-Taşucu Otoyol çalışmaları şu anda durdurulmuş durumda’ dedi.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Çeşmeli-Taşucu Otoyol Projesi çalışmalarını daha önce Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde de gündeme getirdiğini, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na da bir çağrı yaptığını hatırlattı.

"Sayın Bakana çağrımı yineliyorum"

Çalışmaların şu anda durdurulduğunu belirten Kocamaz, "Ülkemizde siyaset maalesef bu şekilde işliyor. Seçim öncesi çalışmaları başlat, vatandaşımızın oyunu al, seçim sonrası 'nasıl olsa oylarını aldık' diyerek çalışmaları durdur. Böyle bir uygulama adeta milleti aptal yerine koymaktır ve asla ilkeli ve dürüst bir yaklaşım değildir. Karayolları'ndan sorumlu Bakanı; bir hafta sonu, burada yaşananları ve vatandaşların çektiği çileyi bizzat yerinde tespit etmek amacıyla helikopterle yerinde incelemeye davet etmiştim. Bu çağrımı bir kez daha yineliyor ve Sayın Bakanı; topu topu 80 kilometrelik Mersin-Silifke arasındaki mesafeyi 5 saatte kat edebilmek için ne çileler çektiğini, nasıl bir işkence yaşadığını görmeye göreve davet ediyorum. Yazıktır, günahtır. Bu yol bir an evvel tamamlanmalı, vatandaşlarımızın yaşadığı bu çileye son verilmelidir" diye konuştu.

"Vatandaşımız hakaret kabul eder"

8 ay sonra yerel seçimlerin yapılacağını da sözlerine ekleyen Kocamaz, "Vatandaşımız seçim öncesi başlatacağınız göstermelik çalışmaları bu sefer kendisine yapılmış bir hakaret olarak kabul eder ve rotasını ona göre çizer, bilmenizi isterim. Zira geçmişten bu yana sıkça kullanılan bir söz var. Derler ki; 'Müslüman aynı delikten parmağını yılana iki kere sokturmaz'" dedi.


Etiket: burhanettin kocamaz, çeşmeli, taşucu, otoyol, bakan uraloğlu


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA